torstai 28. heinäkuuta 2011

#3 - Fighting boredom

Heippa taas. Kerron tässä postauksessa SuFo:sta Millan ja Idan kanssa, Tiistain ratsastustunnista sekä tän päiväsesta meikki-innostuksesta.

Sunnuntaina siis oltiin Sufoilemassa (SuFo=SunnuntaiForte) Millan ja Idan kanssa. Oli kyllä hauskaa, lukuun ottamatta pientä burnouttia. Pilkun tullessa lähdettiin ja kiivettiin eka kävelykadulla olevan Onnenhevosen selkään istuskelemaan. Milla ei saanut mua puntattua kun naurettiin niin paljon, joten jostain ilmesty joku ihme jätkä nostamaan mut sinne. Vedettiin parit chantit ja homosteltiin Furkkaa jonkun penkillä istuvan jätkän kanssa. Poseerattiinpa me Millan kanssa Bilarinkin kanssa ;) Siitä jatkettiin Millan kanssa meille, pistettiin patja olkkariin ja kauhuleffa pyörimään. En kyllä nähnyt puoliakaan leffasta, kun chattailtiin facebookissa samaan aikaan. Nukahdettiin siinä puol kuuden aikaan :D Maanantai meni chillatessa sekä ajelulla.

Tiistaina olin ratsastamassa. Marjo piti taas tunnit. Tunti meinattiin eka perua, kun motocross-ajelut olivat vielä käynnissä kentäl vieressä, mutta parin puhelinsoiton jälkeen he lopettivat. Vuorossa oli koulu/puomitunti ja menin Rasmulla. Alkuverkassa kevenneltiin eri tahtiin, aluksi normaalisti, sitten satulassa kaksi askelta ja ylös yksi. Sitten toisinpäin. Eri kevennystapoja vedettiin siina ja reidet huusi! Sitten tultiin ravissa ravipuomit pariin otteeseen jonka jälkeen siirrettiin ravipuomien jälkeen pari askelta käyntiin, toiset ravipuomit, suoralla laukannosto, jonka jälkeen oikealle, pitkä sivu kevyessä laukassa, laukkavoltti päädyssä ja tehtävä uusiksi. Rasmu oli koko alkutunnin erittäin vahva, Kuin kivilohkaretta ratsastaisi. Ei mitään tuntumaa suuhun eikä ottanut pidätteitä vastaan. Välikäynneissä jumpattiin hevosten selässä, venyteltiin käsiä, reisiä, nilkkoja yms. Sitten työskenneltiin parin askeleen ravi-käynti pätkissä, jolloin otin jalustimet pois ja koitin istua siinä ravissa samalla. Siirtymisten aikana sain Rasmun suun toimimaan ja alkoin ottaa pidätteet vastaan ja paranemaan. Lopuksi tultiin vielä Laukassa kaksi laukkapuomia, tarkoituksena saada hyvä paikka puomeille ja parantaa omaa silmää lähstymisessä. Me onnistuttiin Rasmun kanssa joka kerta. Loppuravit mentiin täysin pitkillä ohjilla tarkoituksena olla tukeutumatta ohjaan kevennettäessä, ja mentiin pari kierrosta pelkästään kevytistunnassa. Reidet, kädet ja takapuoli olivat tämän tunnin jälkeen toooosi kipeät!

 Tänään vähän siivoilin kotona, olin koneella ja kuuntelin musiikkia. Illalla iski tylsyys ja aloin kokeilemaan eri luomivärien sävyjä ja sekoittelemaan kaikkea, koska olen kyllästynyt ainaiseen mustaan, valkoiseen ja harmaaseen meikkiin. Ehdin kokeilla muutamia kivoja juttuja ja ehdottomasti suosikkini on ensimmäinen kuva.

Eli ekassa kuvassa yhdistin kultaa sekä sinivihreää, ihan niinkuin suomujen väristä luomiväriä. Ahh!
Toisessa pyrin mahdollisimman luonnolliseen lookkiin käyttämällä vaaleita beesin sävyjä.
Kolmas ei oikee sopinu mun silmiin mut yhdistin vaaleanpunaista, vaaleaa laventelia ja syvää violettia.

Viimeisessä on yhdistetty eri ruskean sävyt ja hieman pronssikiillettä, joka ei näy kuvassa

Mikä noista on teidän suosikki? :)

Piitkä postaus tuli, mut koittakaa jaksaa kaikkia kirjoitusvirheitä ja muita!


xoxo Pauski

1 kommentti:

  1. Pidin ekasta silmämeikistä :) se korostaa hyvin silmääsi! :)

    VastaaPoista