lauantai 7. huhtikuuta 2012

#21 Artsin valmennus

Ryhdistäydy hyvä nainen! Kirjoita!

Torstaina siis oli Arto Vahteran eka valmennus. Heti verkassa saatiin hyviä neuvoja ja laukassa kun piti vaihdella paljon laukkaa lennosta, meillä meni joka kerta pelkäksi säädöksi eikä vaihtoja tullut kuin ravin kautta tai sitten Veikko vaihtoi etupäällä. Kotiläksyä meille ;) (p.s tänään sujui jo hyvin!) Aloitettiin laukassa tulemalla keskihalkaisijalla olevia kavaletteja, joissa laskettiin itse laukat. Kun kavaletit oli puomikorkeuksilla, saatiin 5 laukka-askelta ja Veikko pysyi hyvin kasassa. Kun kavaletit nostettiin, Veikko hieman kuumui ja tultiin neljällä, mutta mahduttiin hyvin väliin eikä kuitenkaan kaahotettu.
Sitten tultiin pystyä pitkällä sivulla, jossa oli puomi edessä. Tässä kohtaa Veikko puski vahvasti vasemmalle ja aloin kädellä säätämään liikaa, jolloin meni vinoksi. Hyvät hypyt kuitenkin tuli, kun olin rauhallinen kädellä ja pidin ulkopohkeen kunnolla kiinni. Pystyä koroteltiin metriin asti ja kunnialla selvittiin joka kerta.

Pystytehtävän jälkeen käveltiin hetki, kun Artsi kasasi kavaletit päällekkäin, ja selitti seuraavan tehtävän. Vasemmasta kierroksesta tultiin kavalettikasalle, suunnanvaihto ja pysty-sarja - linja. Kavaletilla taas meni vinoksi ja Veikko kielsi. Noh, tultiin uudestaan ja keskityin suoruuteen ja ulkopohkeen käyttöön. Linjalla Veikko tykkäsi lähteä, mutta mahduttiin hyvin joka kerta.

Tultiin kerran 5 esteen rataa. Vasemmassa kierroksessa pysty, kavalettikasa, linja ja pysty toisesta suunnasta. Kaikki sujui hyvin, kunnes sarjalla kävi ihan vähän ahtaaksi, veikko teki himoloikan ja minä jäin sitä ihmettelemään, käänsin liian myöhään pystylle, huono tie ja kielto. Toisella yrityksella panostin taas suoruuteen ja tiehen.

Viimeisellä kerralla tultiin vielä kavalettikasa ja linja. Artsi oli leventänyt sarjan b:n okserin melko leveäksi, mutta kaikki meni hyvin! :) Hypeltiin siinä metrisiä, mutta Veikko oli ilmeisesti sitä mieltä, että nää on liian pieniä, joten esteen ja hevosen väliin jäi melko reilusti tilaa :p Tähän loppuun kuvia!
©Jaxe, kiitos!




Tässä tultiin hieman lähelle ja Veikko tekikin megaloikan, mahavara ;)

Poika on innoissaan <3

Nyt on alkanut taas yhteinen sävel löytymään, kun Veikko on saanut hirveästi enemmän energiaa kuin niinä aikoina kun teki tunteja. Kontrolli alkaa löytymään ja sujuvia hyppyjä on saatu alle :)
Artsista tykkäsin kovasti ja odottelen innolla muista valmennuksia! :)

p.s Kuvista ei nyt näy, mutta mun uudet Veredus Guarnieri-saappaat on tulleet ja päässeet käyttöön ;) IHANAT! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti