keskiviikko 2. marraskuuta 2011

#11 - I'm changing, what the heck is happening?

Joo, ollu vähän taukoa taas. Mutta kyl mä edelleen pyrin kirjottelee tänne :)
Eiku asiaan, mä oon ollu viimiset 2-3 päivää ihan älyttömän hyvällä tuulella. Hymyilen kokoajan ja olo on muutenki tosi kevyt ja kupliva! Saattaa johtuu paristakin asiasta, joita en nyt rupee listaamaan, mut i like it!
Toki täs on välillä ollu sellasia vitutuskohtauksia, mut nekin menee melko nopeasti ohi.

Viikonloppu oli taas jotain niin mieletöntä! Oltiin viimeisellä matsireissulla Kuopiossa ja kyl meni ihan överiksi :D 7.15 aukes ekat tölkit kun muut luuserit nukku Tampereelle asti. No siitä kun jatkettiin ni kaikkee alko tapahtuu. Pelissä kaikil oli kaikkii hassui juttui, esim eräällä oli "sädekehä" ja lasten koiratossut kädessä. Jollain oli noitahattuja ja sitten kaikilla oli ILMAPALLOJA! Itelläni oli oma ratsastuskypärä, joka sattumoisin jäi bussiin paluumatkalla... No mutta silti kaikilla oli hauskaa, vaikka loppumatkasta alko palaa pinna eräisiin ihmisiin. Bussi jäi ihan kaameeseen kuntoon, vaikka tarjouduttiin siivoamaan. Jatkettiin siitä Amarilloon porukalla ja istuskeltiin siellä muutama tunti. Kun ei jaksettu olla enää, otettiin Millan ja kahden muun kanssa taksi meille, josta otettiin auto ja heitettiin kyseiset kaks henkilöä kotiin. Käytiin siinä viel Millan kaa Koulukadun apsilla ostaa teet ja juotiin niitä siinä sitten. Lopulta haettiin viel kaks henkilöä ja mentiin meille, josta Milla jatkoi kotiin :)
Kuvia en ny julkase, ne on niin järkyttäviä et silmät kärsii.

Eilen olin tallilla. Oli puomitunti ja menin taas Veikolla <3 En jaksa muuta selitellä että olisi voinut mennä paremminkin laukanvaihtojen kanssa.

Tänään vietin vähän laatuaikaa Millan kanssa <3 Milla tuli eka meille ja jatkettiin siitä kaupungille, josta hain eka mein Maaliskuun Jason Derülon VIP-liput! Sen jälkeen ajettiin parkkiin ja käytiin Amarillossa syömässä :) Omnom, hyvää. Loppuilta sit vaan istuttiin meillä ja datailtiin ;D
pakko fiilistellä! <3

Noniin, siinä vähän mun kuulumisia. Loppuviikko menee koulussa, peleissä ja tallilla. Ens viikon lauantaita odotellessa, ko sillo olis vuorossa kannattajien oma kaudenpäätösristeily! HELL YEAH!

2 kommenttia:

  1. kiitän siitä kun lupasit tehä musta sen postauksen, toteutus onki näköjään eriasia. :)

    VastaaPoista
  2. en jaksanut tänään tehdä sitä

    VastaaPoista