tiistai 3. tammikuuta 2012

#16 - Looking back...2011 part 1.

Noniin, josko vähän jaksaisi pistää jotain kunnon postausta. Tarkoituksena olis kuukaus kuukaudelta kertoa jotain pientä ja loppuun tiivistetty minikooste vuodesta 2011. Varautukaa angstauksiin ja sekopäisyyksiin ;) Kuvat laitan pieninä, mutta ne voi aina klikata isommiksi! Tämä koko juttu tulee myös kahdessa osassa, kun muuten näistä tulee ihan himopitkiä :D

2011

TAMMIKUU
Uusi Vuosi...olin hyyyvin humalassa ja siihen se jäikin, ei muuta. Tammikuun ekat päivät meni lähinnä hevosen runnomaa polvea paranneltaessa. Sen jälkeen oli vähän epäsäännöllistä ratsastelua polvivaivojen takia, mutta sinnikkäästi jaksoin eteenpäin. Kävin vielä TR:n puolella koulutunneilla, mutta muuten olin siirtynyt täysin Pedanttiin. Angstasin jätkien takia (tai oikeastaan vain yhden) ja sitä riittikin ihan tarpeeksi. Täytin 17-vuotta ja sitä juhlittiin ystävien kanssa ensin Limusiiniajelulla ja sitten pelissä. Mariolta sain mailan samana päivänä, kiitos Idan <3. Surkuttelin myös kun isällä oli synttärit 22.1 (R.I.P) ja siitä tuli taas vähän masennusta.
 
 HELMIKUU
Peleissä ravasin edelleen. Pääsin myös yhdellä matsireissulla Ilves-TPS lentelemään pisin seiniä, kun joku ihana ipafani mut sinne lennätti. Polvi kipuili sen jälkeen taas karmeesti. Hiihtoloma vietettiin rennosti ja kävin ratsastamassa silloin kun polvi kunnolla kesti. Edelleen eräs ihminen aiheutti mulle suunnattomia sydänsuruja ja välillä ei pää kestänyt ollenkaan. Otin myös ensimmäisen tatuointini! (Kiitos Jani!) Helmikuussa oli myös kauden vika matsireissu, Jyväskylän reissu. Siitä ei sitten sen enempää.. Tällöin myös tutustuin erääseen toiseen jätkään, joka vielä silloin kuulosti ihan mukavalta tapaukselta :D


anteeeks Pauna :D <3



MAALISKUU
kohtalokas estetunti :D
Hmmm, maaliskuussa postasin youtubeen ekan (ja tähän mennessä oikeastaan ainoaksi jääneen) coverin. Olin kuumeessa stadissa Jennan ja Claren kanssa omalla reissulla kattomassa HIFK-TPS.  Sen jälkeen olinki korkeessa kuumeessa yli viikon. Pitkän tauon jälkeen pääsin taas hevosen selkään, taisi olla estetunti Vilmalla Pedantissa tai koulutunti Dinolla (-.-) TR:n puolella. Jotenkin onnistuin paskomaan vähän polveani kaatumalla tyylikkäästi kun tulin ulos bussista, kepit viikon ajan. Loppuviikosta luovuin kepeistä ja menin estetunnilla kunnon särkylääkkeiden voimalla. Niinhän siinä kävi, että tulin helvetin tyylikkäästi alas ja siinä menikin vasemman nilkan nivelsiteet. Kolme viikkoa istuin kotona ja kävelin kipsin voimin kepeillä. Tässä vaiheessa loppui myös kiinnostus  koulussa omaan alaan. En sitten enää sielläkään käynyt.


HUHTIKUU


Tapasin vanhan hyvän ystäväni piiitkästä aikaa ja tuli hyviä muistoja mieleen :) Onnettomuudesta toiseen, kun olin saanut jalkani parannettua niin että uskalsin kävellä ilman keppejä ja laittaa hieman painoa, otin mopon käyttöön ja kuinka ollakaan, toisella ajokerralla vedin aika tyylikkäästi keskelle risteystä leviäksi, mopo nilkan päälle ja siinä sitte muutama päivä selvittiin kepeillä ja kipulääkkeillä. Sen jälkeen ei vaan jaksanut enää :D Koko kevään kunkkuidea oli ajaa paskalla mopolla Ypäjälle duuniin ft. Steffi ja Sarkku. Oli kyl aika hauskaa, täytyy myöntää :) Siinä sitte yks vklp Ypäjällä estekilpailuissa erilaisia hommia tehden. Huhtikuun loppupuolella uskaltauduin vihdoin taas ratsastamaan. Idan kanssa olin maastoilemassa pitkästä aikaa hevosen selässä, allani oli pieni lv-o Xenator. Uskalsin myös koittaa Idan vuokrahevosta lv-tamma Inkkua. Keventäminen teki vielä hieman kipeää, mutta kyl se ratsastus vaan niin ihanalta tuntui <3 Aloitin sitten käymään kaksi kertaa viikossa Pedantissa, perjantain estetuntien kaveriks tuli tiistain yleistunti. Eka tunti olikin koulutunti vilmalla :) Pääsiäisenä oli yhde bileet, huhhuh. Elämääni tuli tähän mennessä paras käänne ikinä, tutustuin hevoseen nimeltä Veikko! Nuori, kapasiteetikas, nöyrä ja kaikilla muilla tavoin vaan ihanin.

TOUKOKUU
Moni asia muuttui, aloin seuraamaan muun muuassa Jalkapalloa! En tajua. Ja sille tielle jäätiin. Suomi vei Jääkiekon maailmanmestaruuden! Niitä oltiin  Paunan ja Claren kanssa stadissa juhlimassa. Claren kanssa vietettiin koko yö siel pyörien ja pääsin tapaamaan yhtä jätkää. Olin ekoissa Pedantin harkkakisoissa ja hylkyhän sieltä Vilmalla tuli...Ajoin ekaa kertaa autoa! Kävin taas säännöllisesti tunneilla. Eka futisreissukin tuli tehtyä, Espooseen Honka-TPS-peliin. Baarissakin olin! (hehheh, i know ;)) Amarillon karkkikeskiviikkojen avajaisissa, vaahtobileissä. Käsitykseni myös eräästä henkilöstä muuttui hieman, muttei paljoa. Ei tunteille voi mitään. Turun Maljakin oli ja meni, olin yövalvojina Idan ja Claren kanssa :) Unohtamatta Flo Ridan keikkaa, jossa oltiin Claren kanssa!

Milla ja minä Espoossa

Stawberry Margarita @Rillo

Koulutunti Rasmulla

Mä ja Vilma + Clare ja Rasmu

Harkkakisat 80cm hyl.



Joo, elikkä loppuvuosi tuleekin toisessa postauksessa!:)

1 kommentti:

  1. ainoa hyvä puoli tossa mun mökömökökuvassa on se ettei mulla ole otsaryppyjä. :D

    VastaaPoista