keskiviikko 18. tammikuuta 2012

#17 Looking back...2011 part. 2

Jatketaanpas pienen tauon jälkeen!


KESÄKUU JA HEINÄKUU
Päätin tiivistää kesän yhteen, koska olen laiska :D Alkukesästä olin paljon futispeleissä ja ratsastamassa. Vissiin yhden vierasreissun kerkesin tekemään ennen jenkkimatkaa! Jussi meni rennosti kotona ensin yksin ja seuraavana päivänä Milla ja Satu oli meillä, tehtiin pitsaa, juteltiin kaikesta ja rentouduttiin. Tässä vaiheessa tosin Millan kanssa jo intoiltiin jenkkimatkaa, joka oli vain päivien päästä. Riitelin muutamankin ihmisen kanssa aika pahasti, mutta nekin on kaikki selvitetty. Juostiin paikasta toiseen ennen matkaa Millan kanssa ja oltiin niin huumassa, ettei nukkumisesta tullut mitään viimeisenä yönä! Aamuyöllä suunnattiin äitiemme matkassa helsinki-vantaan lentokentälle ja siinä vaiheessa meni hermo äitiin, joka edelleen hössää liikaa vaikkakin olen yksin matkustellut jo ihan pienestä lapsesta :) Lennot meni suhteellisen hyvin, Helsingistä Pariisiin (jossa meitä luultiin salakuljettajiksi), Pariisista Washingtoniin (päädyin halailemaan vessänpönttöä useamman kerran pahan olon takia :D) ja sieltä lyhyt lento Bostoniin! Tätini oli meitä vastassa ja olimme aivan rättipoikki. Siinä tilattiin sitten intialaista ruoaksi ja mentiin melkein suoraan nukkumaan. Voin muuten kertoa, ettei parempaa sänkyä ole kuin missä me nukuttiin ;) Herättiin aika aikasin ja lähettiin tädin kyydillä Lexingtonista Bostoniin ja heti alko turistin leikkiminen. Metroilla suunnistus onnistui kätevästi, koska olin ennenkin liikkunut niillä, joten muistin melko hyvin kaikki paikat. Oltiin akvaariolla ja kierreltiin paikkoja ja otettiin kuvia. Parin päivän päästä haimme Julian Lacrosse-leirilta New Hampshirestä. Itse olin kuumeinen ja kipeä joten automatka ei miellyttänyt, mutta perille päästyämme huono olo helpotti huimasti! Käytiin syömässä ja kiertelemässä ja ajettiin takaisin Massachusettsiin. Loppuviikko meni lähinnä shoppaillessa ja muussa kivassa. Toinen viikko oli suunnilleen samanlainen, paitsi että meninne päiväksi syntymäkaupunkiimme, NYC:iin!!! Oltiin aluksi aika hukassa, mutta löydettiin kaikki paikat helposti ja oli hauskaa :) Törsättiin jälleen kaikki rahat ja uupuneina, mutta jälleen isoa kokemusta rikkaampina suunnattiin bussillemme ja siitä neljän tunnin matka Bostoniin. Loppujen lopuksi oltaisiin voitu pidempäänkin olla, mutta kun ei vaan voinut.
Paluu suomeen oli silti ihan mukavaa, pääsi taas futispeleihin ja näki taas kavereita! Botellon oli melkeen heti sen jälkeen kun palattiin suomeen ja oli ihan hauskaa, jos loppuiltaa ei lasketa.. Fortessakin käväsin kahteen kertaan jossain välissä :D Julia tuli suomeen riparille ja myöhemmin tuli tätini, setäni sekä Julian paras ystävä Fiona. Tyttöporukalla vietettiin aikaa paljon ja hyviä muistoja syntyi taas lisää.
Millan kaa Fortessa

Vilma
Vilma


Reeses suklaatalo @ NYC <3
Ida ja Minä HJK-TPS reissulla


Maailmanpyörä lelukaupassa @ NYC

James Bond @Madame Toussauds, NYC
Lehmät lehmässä, Botellon


Empire State Building

<3
Boston Harbor at Night


Times Square

Julss, Milla ja minä @ Dick's
Celebrating 4th of July :)


Paras kanoottiretki ;)
Vilma



















ELOKUU
Olin melkein heti kuun alusta Pitsiturnauksessa raumalla Jennan ja Akin seurassa :) Olin valvonut tosi paljon, joten nukutti koko tapahtuman ajan. Seuraavana päivänä olikin Julian rippijuhlat :) Julia ja Fiona oli myös mukana Myllykosken matsireissulla...huuuhhuh :D Toinen derbykin oli siinä ja koulunkin kerkesin aloittamaan. Tällä kertaa TAI:ssa Juhannuskukkulalla Prosessinhoitajaksi. 20. päivä tuli 5 vuotta täyteen isän kuolemasta. Voi että miten aika kuluu nopeasti... Kuun viimeisinä päivinä putosin Jätin selästä puomitunnilla, kun oli vähän erimielisyyksiä siitä, mennäänkö niiden puomien yli, ja paskoinkin vasemman ranteeni. Siinäpä sitten pidin sitä paketissa jonkun aikaa.


SYYS-, LOKA-, JA MARRASKUU
Syyskuun alussa menin ja leikkasin 30cm tukastani pois! En tiedä miksi, mutta näin kävi. Ratsastin säännöllisesti heti, kun sain käteni taas kuntoon ja matsireissuja oli edelleen ja futiskausi käynnissä. Pikkuhiljaa alkoi myös European Trophy-pelit ja sitä myöten SM-liiga! Tosin kiinnostus lätkään oli sammunut futiksen myötä. Lokakuussa elämäni muuttui, kun jätin taakseni alkuvuotta masentaneen asian ja sain uuden ilonaiheen elämääni. Tosin, on se tuonut minulle myös paljon epävarmuutta, surua ja epätoivoa. Lokakuun lopouvaiheessa oli vika derby, kauden vika matsi Kuopiossa ja marraskuussa oli risteily. Kaikki tapahtumat enemmän tai vähemmän humalassa :D Jossain tässä välissä oli myös ekat harkkakisat Veikolla. Hyppäsin 90 cm, mutta kiellettiin eka yhdelle sateenkaariokserille ja toisella yrityksellä tipuin hajareisin etupuomin päälle :D
Clarissa <3
Veikolla tunnilla :)
Laivalla..
Milla <3
Tytöööt <3

Milla <3

























JOULUKUU
Alkukuusta oli taas yhdet harkkakisat Veikolla, jossa hyppäsin metrin. Näiden kisojen perusteella katottiin, että saisinko Veikon ylläpitoon. Nooh, hylsy tuli taas. Jännitin niin perhanasti ja unohdin ratsastaa. Viikkoa myöhemmin oltiinkin päätetty ostaa Veikko mulle omaksi :) Ja tässä sitä nyt ootellaan, 1.2 se on sitten mulla <3 Kävin värjäämässä hiuksetkin. Halusin hieman erilaisuutta, joten lisäsin tummia raitoja tukkaan, mutten halunnut ottaa pituutta pois. Kaipaan pitkiä hiuksia :( Samalla viikolla olikin sitten TPS-risteily, joka oli taas hyyyyvin alkoholipitoinen. No oli kivaa silti :) Lätkäpelejä on käyty kattomassa ja ratsastin. Autokoulukin siihen väliin niin jeesh. Joulu tuli ja meni, kivoja lahjoja sain :) UV nyt olikin sitte mun osalta aika humalainen sekä dramaattinen. Ei siitä sen enempää, kun en edes itse oikein muista :D


TPS-risteily-Ida, Minä, Milla, Clare, Pauna ja Maikku <3 

Veikolla ilman satulaa :D




  
Noniin. Tässä nyt oli tiivistettynä vuosi 2011! Vuosi oli tähän asti parhaimpia ikinä Sain uusia ystäviä, sain uusia kokemuksia yms. Tunteet oli yhtä vuoristorataa ja välillä oli vaiheita, jolloin ei vaan jaksanut, mutta oon tyytyväinen et oon kaikesta selvinnyt!

Myöhemmin vielä vaihdan bannerin ja blogi saa todennäköisesti myös uuden nimen! Saa ehdottaa nimiä :)

3 kommenttia:

  1. hupsista, yks kuva päätynyt väärään paikkaan :D forgive me!

    VastaaPoista
  2. OMG, näytän ihan pojalt tos HJK kuvas :DDDD

    Veikko & Paulina, kohti esteitä ja niiden yli (Kunnialla) ;)

    VastaaPoista
  3. SULLA ON AINA MUT <3'

    YOUR'S PERSONAL kuvaaja, kisahoitaja, hoitaja, orja, yms. :D

    ps. oon valmistautunu olemaan joka pv tallila :D

    VastaaPoista