sunnuntai 9. lokakuuta 2011

#8 - Victory feels good

Elikkä vähän munkin kuulumisia tähän väliin.

Viikko on mennyt vähän silleen et maanantaina olin jo kipee + mieletön darra sunnuntaisen takia. Tiistaina olin koulussa, vaikkakin olo tosi kurja olo.
Tiistaina olin myös estetunnilla. Menin ekaa kertaa Mustalla, ja voin kertoa ettei ollut kovin helppo. Musta on koulupainoitteinen ja hyppääminen sujuu vähän niin ja näin. Noh, mentiin aluksi puomeilla pienellä ympyrällä yksittäistä puomia ja siitä jatkettiin puomiviuhkalle ravissa. Musta oli vähän vempula tehtävässä enkä osunut puomeille kovin hyvin. Laukassa tehtiin samaa. Sitten mentiin kahdeksikolla kahta linjaa, jossa toisessa oli 4 laukkaa ja toisessa 3. Musta siirtyi aluksi joka kerta raviin ja epäröi hypätä, mutta kun tultiin tehtävää uudestaan ja uudestaan, niin pidin pohkeet kunnolla kiinni ja annoin paljon tilaa hypätä niin alkoi sujumaan. Tunnista jäi ihan hyvä fiilis.
Keskiviikko kului lähinnä vain NCIS-ekaa tuotantokautta katsellen. Kävin myös Hulluilla Päivillä ostamassa äidille Canonin järkkärin. Ostin myös lloppuviikon ruoat ja uudet kuulokkeet edellisten jäätyä jonnekkin. Clare tuli yöksi ja katteltiin telkkua, syötiin ja naurettiin. Seuraavana päivänä oli ihan järkyttävä olo ja mentiin sitten aamulla eri teille. Clare lääkäriin ja minä sitten myöhemmin kans. Pusutautihan sieltä sitten tuli vastaukseksi :D Loppuviikko saikkaria ja lepoa. Käski tulla uudestaan jos ei olo parane. Olisi antanut enemmän, mutta oli sitä mieltä että mun tauti oli lievempi niin ei antanut enempää saikkaria. Siitä sitten kotiin makoilemaan ja NCIS taas pyörimään. Milla tuli illemmalla hetkeksi käymään.
Perjantaina totesin etten voinut mitenkään jättää estetuntia väliin, vaikkakaan en saisi edes liikkua paljoa. Ensi viikonloppuna on meinaas harjoituskilpailut ja osallistun Veikolla 90cm-luokkaan, joten pitää päästä treenaa.
Eli menin siitä tallille ja Iitu piti tuntimme. Veikko tuntui oudolta ratsastaa, muttei ontunut. Pieni haaveri sillä oli otj:ssä. Laukka ei pyörinyt, ylläpitäminen oli hankalaa ja oli muutenkin tosi hidas. Tunti meni silti hyvin, vaikka olisi pitänyt vähän enemmän laukata. Tultiin aluksi linjalla kavaletti-innaria, josta neljä laukkaa pystylle. Sitten tultiin pysty, jossa vaihdettiin suunta ja sen jälkeen okseri-pysty-sarja. Viimeiseksi tultiin Pysty-okseri-sarja, pysty, ja linja, jossa innari oli vaihdettu pystyksi. Vielä tultiin se sama johon lisättiin vielä perään okseri-pysty-sarja. Viimeinen tehtävä meni aika persiilleen. Huonot paikat, huonot hypyt ja huono laukka. Mutta silti hyvä mieli jäi tunnista. Video ei nyt suostu lataamaan, mutta ei se mitään. Kuva ei oo perjantailta, mut ei mulla oo ku videoita, eikä ne nyt suostu yhteistyöhön.. Perjantaina oli myös Ässät-TPS - peli ja yllätys kyllä, TPS voitti 0-1! Pelissä oli tosin ollut törkeesti jäähyjä ja meiltä oli suihkuun lentänyt, Ristolainen, Stone ja Seppänen :D Mutta silti voitto lämmitti mieltä ja tuli hyvä olo, vaikka seuraavana päivänä oli vastassa HIFK.

Lauantaina vaan lagasin koko aamupäivän ja istuin koneella. Päivällä kävin suihkussa ja laitoin itseni edustuskuntoon. Siitä sitten hallille Millan kyydillä. Peli oli kokonaisuudessaan painostava ja jännittävä. Ekan erään jälkeen johdettiin 1-0 Birnerin maalin johdosta. Tauolla näin Steffin pitkästä aikaa ja käytiin Millan kanssa ottamassa pari hauskaa kuvaa Gladiators Coliseumissa:
Rasmus Ristolainen + mun pää :D
Rasmus Ristolainen ja Millan pää :D


Milla oli Plihal ja mä Birner. Täs me 2010 mestarit!
Toinen erä oli melko masentava aluksi kun HIFK tasoitti ja lopuksi meni ohi 1-2. Sitten Ryan Stone tasoitti ja lopulta erän loppupuolella Tapio Laakso täräytti kolmannen maalin. 3-2 tilanteessa mentiin erätauolle. Viimeinen erä oli täyttä tuskaa. HIFK pyöritti aika paljon ja viimeisen yhdeksän minuutin aikana oli yksi viiden minuutin alivoima, kun Stone passitettiin suihkuun, taas! Tepsi pelasi hyvää alivoimaa ja lopulta peli päättyi meidän voittoon 3-2! Se fiilis oli jotain niin sanoinkuvaamattoman hienoa! Hallissa oli tunnelma katossa ja koko halli taputti, kun HIFK-kannttajat vaan oli hiljaa. TPS on nyt sarjataulukossa kahdeksantena 12-pisteellä! Hieno tunne, kun ei olla siel pohjassa enää. Seistiin pelin jälkeen vähän aikaa hallin takana, ja otettiin pari kuvaa.

Tänään oon vaan laginu ja oleillu. Ei muuta. Huomenna kouluun 8-16....fuck.
 
Näin päättyy mun blogimerkintäni, toivottavasti joku jaksaa lukea tätä ja kommentti olis kivaa :) Toivepostauksia saa myös laittaa, teen niitä mielelläni!


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti se imppari on parantunu jo kisoihin mennes...

    VastaaPoista
  2. Niimpä, onneks impparit on yleensä aika lyhytkestosii..

    VastaaPoista