sunnuntai 16. lokakuuta 2011

#9 - From celebration to total dissapointment

Joo, ollu vähä koko viikon koomassa. Mutta näin, kerron vähä viikonlopusta.
Perjantaina olin estetunnilla Veikon kanssa. Edelliskerralla sillä oli imppari takajalassa ja oli tosi huono ratsastaa, laukka ei pyörinyt eikä hypännyt samalla innolla kuin yleensä. Nyt oli aivan eri hevonen kyseessä. Saatiin koko ajan hyvät paikat ja poika hyppäsi hyvin ja innoissaan! Tunti meni yhtä lähestymistä lukuunottamatta todella hyvin! Hyvällä mielellä siis sunnuntain kisoihin. Kuvista kiitos Jaxelle!


Lauantaina olin Paunan luona juhlistamassa hänen 18-vuotissynttäreitä! JEEJEE  ONNEE PAUNA! <3
Oltiin siellä Millan ja Claren kanssa sitten ja syötiin siinä sitten pikkasen herkkuja, otettiin kuvia ja juotiin skumppaa.
Sen jälkeen suunnattiin Jarin kyydillä OS/G-areenalle katsomaan TuTo-Sport ft. Clare ja Ida. Peli päättys TuTon voittoon. Harmi :/ Oltiin sitten moikkaamassa Jussia pelin jälkeen ja sitten huristeltiin HK-areenalle katsomaan viiminen erä Kalpa-TPS - peliä Hockey barista.

Tänään herättiin Claren kanssa aikasin ja suunnattiin tallille harkkakisojen merkeissä. Hain Veikon tarhasta ja se oli aivan paskainen, sitten pihalla se meinasi talloa mut ja Claren alleen. Harjasin ja laitoin suojat yhdessä Oonan kanssa ja siitä mentiin kävelemään rata ja maksamaan lähtömaksuja. Verkassa Veikko oli ihan täpinöissään, mutta hyppäsi erittäin hyvin! Radasta ei sen enempää, eiköhän seuraava kollaasi kerro kaiken oleellisen:
Kyllä jäi vituttamaan, varsinkin kun omalla ratsastuksella ois voinu välttää tämänkin. Nooh, ensi kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti