sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Rakkauden merkitys minun näkökulmastani

Love is an emotion of a strong affection and personal attachment. Love is also said to be a virtue representing all of human kindness, compassion, and affection —"the unselfish loyal and benevolent concern for the good of another".  [Wikipedia]

Rakkaus. Niin, kukapa ei haluaisi rakastaa ja olla rakastettu? En ehkä ole paras ihminen kertomaan rakkaudesta, sillä en ole koskaan saanut minkäänlaista vastakaikua omaan rakkauteeni, mutta haluan silti tuoda oman mielipiteeni julki.

Lyhyen 18-vuotisen elämäni aikana olen tainnut rakastua kerran. Ihastunut olen monta, monta, MONTA kertaa, mutta rakastunut olen ollut kerran. Ihastuneena sitä tahtoo tehdä vaikutuksen toiseen keinolla millä hyvänsä, tarkkailee salaa etäisyyden päästä ja kun toinen huomaa katseesi, käännät katseen ujona pois. Ajattelet toista paljon ja piirrät sydämenkuvia vihkoon. Tämä on siis nuoren näkökulmasta, ei sitä vanhempana enää piirrellä sydämiä vihkoihin. Odotat aina innolla toisen tapaamista ja näet unta toisesta. Laitat itsesi aina hienoksi ja turhaudut, kun ei löydy mitään kivaa vaatetta päälle laitettavaksi. Rakkauden olen itse kokenut sellaisena, että uskallat luottaa toiseen, kertoa huolesi ja vastapalveluksena kuunnella toisen huolia. Tälläytyminen on yliarvostettua, koska tiedät toisen pitävän sinusta minkä näköisenä tahansa. Sinulla ei ole tarvetta tehdä vaikutusta eikä miettiä sanojasi tarkkaan, jotta varmasti toinen pitäisi sinusta. On vain sinä ja hän.

Sitten asiat saattaakin mennä päin helvettiä, kuten minun asiassa kävi. Sitä uskoi vilpittömästi, että toinen oikeasti tunsi samoin. Todellisuudessa samainen henkilö, joka kuunteli huolesi, piti sinua lähellään ja kehui sinua kauniiksi, paljastuu kusipääksi, joka käyttää sinua vain hyväkseen, kertoo asiasi eteenpäin, lirkuttelee muiden perään ja haukkuu sinua muille. Olet ollut toiselle vain yksityinen lelu, jota saa riepotella miten tahtoo. Varsinkin minun tapauksessani kun uskoin kaiken paskan jälkeenkin, että "joo se on vaan erilainen muiden kanssa, ei se mulle esitä".

Kyseinen henkilö sai minut vajoamaan lopulta ihan alas, pohjamutiin. Haukkui minut ja haistatti vitut ja totesi ettei mikään merkannut hänelle yhtään mitään. Vajosin niin alas elämässäni, että en uskaltanut enää käyttää tunteita. Juoksin baareissa ja välillä sitä löysi aamulla itsensä ties kenen luota. Saatoin itseni ystävieni edessä erittäin huonoon valoon. Häpesin itseäni, häpesin silloista elämäntapaani ja kaikkea siltä väliltä. Inhosin itseäni. Mietittiin yöt pitkät että miten vitussa tähän tilanteeseen päädyttiin ja miten siitä kierteestä pääsee pois.

Kierre loppui ihastumiseen. Noh, ei siitäkään mitään tullut, sama kierre kuten aina. Ollaan niin hiton sokeita, ettei näe että koko homma menee taas hyväksikäytöksi. Näinhän mulle on aina käynyt, koska olen ensinnäkin aivan liian kiltti, ja toiseksi aivan liian helppo. Uskon asiat liian helposti.

Olen kokenut elämäni aikana liian paljon hyväksikäyttöä, valheita, ja haukkumisia, etten tiedä enää voinko ikinä luottaa enää kehenkään täysin. Itseluottamukseni mureni täysin rakastumisen myötä ja olen useampaan kertaan huomannut itseni toteavan "Ei tästä mitään tuu, ei mulla oo mitään mahollisuuksia ja sitä paitsi, mä oon niin hiton rumaki vielä" MITÄ HITTOA! Tää maailma on tosiaan mennyt siihe pisteeseen, ettei välitetä enää mistään muusta, kunhan on hyvät tissit, perse ja on niin helvetin laiha ja sitä rataa. Oon tuominnut itseni lopun elämääni yksinäiseksi ja katkeraksi, koska en ulkonäköni puolesta kelpaa kellekään, koska tää maailma on täynnä pinnallisia paskiaisia. Mä oon liian monta kertaa hävinnyt niille ah niin täydellisille muijille, vaikka todellisuudessa mä voisin vannoa olevani helvetisti parempi, jos katsoo pintaa syvemmälle.

Ehkä en ole ulkonäöltäni kovin kaunis, laiha tai muutakaan, mutta ainakin mulla on tunteet! Olisin luottamuksen arvoinen, en petä, olisin lojaali joka tilanteessa. Mä ihan oikeasti välittäisin toisesta ja tekisin toisen puolesta ihan mitä vaan, tai no en toki ihan kaikkea :D Mun kanssa myöskin voi jutella ihan syvällisempiäkin asioita, en ole tyhmä vaan suht älykäs nuori nainen. En väitä, että nää ylikauniit muijatkin olis, fiksuja, lojaaleja ja muuta, mut stereotypiat vahvistaa aika näppärästi. On sitä niin monta kertaa kuultu ja nähty, kun toinen pettää toista ja sitä rataa.

On yksi henkilö, jolle luottaisin paljon asioitani ja kuuntelisin toisenkin huolia, jos niitä on. Minuun ei vain luoteta. Haluan näyttää, että olen luotettava henkilö ja haluan näyttää toiselle että mä todella olisin yrittämisen arvoinen! Ulkonäöt sikseen, mä haluan vain rakastaa ja tuntea vihdoin sen vastarakkauden tunteen. Hey you, yes you! 

Joten, olen tullut siihen tulokseen, että mä en jaksa enää etsiä ja yrittää, vaihteeksi joku muukin vois huomata mut ja nähdä millainen mä olen ihmisenä. Mä en halua enää satuttaa itseäni.





Loppuun yksi suosikkibiiseistäni.

Paulina kiittää ja kuittaa, ja teille pariskunnille, rakastakaa toisianne vilpittömästi ja pitäkää toisistanne kiinni! <3


 

maanantai 24. syyskuuta 2012

Olen muuttunut ja onnellinen.

Päätin kirjoittaa nyt minulle hyvin ajankohtaisesta aiheesta. Halusin kertoa teille, miten elämäni on muuttunut kokonaan tämän vuoden aikana.

Vielä viime vuonna olin angstinen teinityttö, jonka mielestä elämässä ei ollut mitään elämisen arvoista. Pidin itseäni hyvin vastenmielisenä, rumana ja lihavana. En uskonut itseeni, lintsailin koulusta, join yms. Vihasin itseäni ja kaikkea mitä teen. Mikä minua esti lopettamasta elämääni? Hevoset, ystävät ja rakkaus jääkiekkoon ja jalkapalloon. En silti tuntenut oloani hyväksi, harvoin minulla oli oikeasti hyvä mieliala ja en tuntenut olevani tarpeeksi hyvä mihinkään.

Tänä vuonna, varsinkin Veikon tultua minulle, aloin huomaamaan hyviä asioita ympärilläni. Minulla on takanani erittäin laaja tukiverkosto, ystävät, valmentaja, perhe ja muut sukulaiset. Kaikki ovat tukeneet minua päätöksessäni ostaa oma hevonen, ovat ylpeitä minusta ja tsemppaavat minua ja Veikko kaikissa tilanteissa. Usko omaan osaamiseen on palannut ja nautin joka hetkestä hevoseni sekä tallilaisten seurassa. Tallilta olen löytänyt itselleni erittäin hyviä ystäviä, jotka ovat minulle hyvin tärkeitä <3 Olen sisäistänyt, että minulla ja Veikolla on kummallakin vielä paljon opittavaa ja uskon että yhdessä voimme kehittyä vielä pitkälle!
      
KaKe 16.9 100cm ©Annika Mäki


Olen myös alkanut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Olen helmikuusta tähän päivään asti saanut pelkästään ratsastamalla, töissä olemalla ja juomalla litroittain vettä pudotettua painoani yli 20 kg, pienentänyt vaatekokoani ja elänyt muutenkin terveellisemmin. Olen saanut itsevarmuuttani takaisin ja iloitsen elämän pienistä iloista. Yritän tsempata koulussa, teen töitä, kun kouluni lukujärjestys sen sallii ja silti revin itselleni aikaa hevosen, töiden ja koulun lomasta ystävilleni, jalkapallolle ja jääkiekolle. En huolehdi turhaan tulevasta vaan elän tässä hetkessä. Ystäväni ovat minulle maailman tärkeintä, enkä voisi koskaan elää ilman heitä. Minulla on suhteellisen laaja kaveri/ystäväporukka ja pyrin tasapuolisesti viettämään aikaa kaikkien kanssa. Aina se ei onnistu, mutta hei, aina on facebook ja kännykkä jolla voin pitää kaikkiin yhteyttä ;)

Jennan kanssa lähdössä ulos <3
Millan kanssa Weeken Festivalissa <3


Elämän pieniä iloja, tallikisoissa puhdas 90cm!
Tää on tää mun kouluhomma :D


Tyttöi menos Vaasaan futismatsiin <3
Jenna rakas <3

Carla rakas <3


Äiti <3
All in all en saa antaa itseni enää vajota pohjamutiin, vaan jatkan itseni tsemppaamista. Eletään täysillä ku ollaan vielä nuoria ja murehditaan sitte myöhemmin! Myönnän kyllä omat vikani ja muut, mutta hei. Ei meist kukaan oo täydellinen! Jos ei musta tykkää niin mun puolesta voi iha suoraan vaan fuck off!

Pauski kiittää ja kuittaa!

lauantai 7. huhtikuuta 2012

#21 Artsin valmennus

Ryhdistäydy hyvä nainen! Kirjoita!

Torstaina siis oli Arto Vahteran eka valmennus. Heti verkassa saatiin hyviä neuvoja ja laukassa kun piti vaihdella paljon laukkaa lennosta, meillä meni joka kerta pelkäksi säädöksi eikä vaihtoja tullut kuin ravin kautta tai sitten Veikko vaihtoi etupäällä. Kotiläksyä meille ;) (p.s tänään sujui jo hyvin!) Aloitettiin laukassa tulemalla keskihalkaisijalla olevia kavaletteja, joissa laskettiin itse laukat. Kun kavaletit oli puomikorkeuksilla, saatiin 5 laukka-askelta ja Veikko pysyi hyvin kasassa. Kun kavaletit nostettiin, Veikko hieman kuumui ja tultiin neljällä, mutta mahduttiin hyvin väliin eikä kuitenkaan kaahotettu.
Sitten tultiin pystyä pitkällä sivulla, jossa oli puomi edessä. Tässä kohtaa Veikko puski vahvasti vasemmalle ja aloin kädellä säätämään liikaa, jolloin meni vinoksi. Hyvät hypyt kuitenkin tuli, kun olin rauhallinen kädellä ja pidin ulkopohkeen kunnolla kiinni. Pystyä koroteltiin metriin asti ja kunnialla selvittiin joka kerta.

Pystytehtävän jälkeen käveltiin hetki, kun Artsi kasasi kavaletit päällekkäin, ja selitti seuraavan tehtävän. Vasemmasta kierroksesta tultiin kavalettikasalle, suunnanvaihto ja pysty-sarja - linja. Kavaletilla taas meni vinoksi ja Veikko kielsi. Noh, tultiin uudestaan ja keskityin suoruuteen ja ulkopohkeen käyttöön. Linjalla Veikko tykkäsi lähteä, mutta mahduttiin hyvin joka kerta.

Tultiin kerran 5 esteen rataa. Vasemmassa kierroksessa pysty, kavalettikasa, linja ja pysty toisesta suunnasta. Kaikki sujui hyvin, kunnes sarjalla kävi ihan vähän ahtaaksi, veikko teki himoloikan ja minä jäin sitä ihmettelemään, käänsin liian myöhään pystylle, huono tie ja kielto. Toisella yrityksella panostin taas suoruuteen ja tiehen.

Viimeisellä kerralla tultiin vielä kavalettikasa ja linja. Artsi oli leventänyt sarjan b:n okserin melko leveäksi, mutta kaikki meni hyvin! :) Hypeltiin siinä metrisiä, mutta Veikko oli ilmeisesti sitä mieltä, että nää on liian pieniä, joten esteen ja hevosen väliin jäi melko reilusti tilaa :p Tähän loppuun kuvia!
©Jaxe, kiitos!




Tässä tultiin hieman lähelle ja Veikko tekikin megaloikan, mahavara ;)

Poika on innoissaan <3

Nyt on alkanut taas yhteinen sävel löytymään, kun Veikko on saanut hirveästi enemmän energiaa kuin niinä aikoina kun teki tunteja. Kontrolli alkaa löytymään ja sujuvia hyppyjä on saatu alle :)
Artsista tykkäsin kovasti ja odottelen innolla muista valmennuksia! :)

p.s Kuvista ei nyt näy, mutta mun uudet Veredus Guarnieri-saappaat on tulleet ja päässeet käyttöön ;) IHANAT! <3

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

#20 - Updates

Joo-o. Sori nyt vaan täst tauosta :D
7 viikkoa sitten kävi semmonen kämmi, että kaaduin koulussa vasemman käden päälle. Kyynärnivelen murtuma oli ja leikkauspöydälle päädyin. Siellä onki ny titaanilevy ja kaks ruuvia. Janita, oli ihana ihminen ja ratsasti ja valmentautui Veikolla sillä aikaa kun mä yritin hoitaa itseni taas ratsastuskuntoon.
Nyt oon kolmisen viikkoa itse ratsastanut ja valmentautunut Veikolla, käsi on suhteellisen hyvässä kunnossa, mitä nyt ei suoristu vielä kokonaan taikka tällaista. Päivä kerrallaan :)

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

#19 My dream come true

Tänään! Tänään oon sitten hevosenomistaja. Istun koulussa koneella (HUOM! Tunnin liian aikasin!) ja mä en meinaa pysyy tällä tuolilla! Haluun tallille, nyt, HETI! Tänään Ida hakee mut koulusta, haetaan kamat kotoa ja suunnataan tallille. Satulaseppä tulee hakemaan Veikon satulan korjattavaksi. Tänään pidetään rento päivä kävellen ilman satulaa, kun autokoulu osu huonosti viideks. Otetaan vähä fiilistelykuvia ja vaan halin Veikkoa!
Oon niin suunnattoman onnellinen. Vitut mistään miehistä, mulla on VEIKKO! <3


p.s Ajattelin järkyttää maailmaa ja värjätä hiukset suunnilleen tämän värisiksi, mielipiteitä?

torstai 19. tammikuuta 2012

#18 - Hard to believe

Tuli tässä vaan mieleen. Alkanut vasta eilen ihan oikeasti sikeä se tosiasia, että musta tulee hevosenomistaja! Jo kauan olen halunnut omaa hevosta, ja kerran oli lähellä ettei ostettu yhtä tammaa, mutta päätin etten halua vielä hevosta. Halusin kehittyä paremmaksi ratsastajaksi ja elää vielä villiä elämää.
Nyt, muutama vuosi sen jälkeen tapasin Veikon. Iso, komea ruuna, jolla oli kapasiteettia vaikka muille jakaa! Vaikka Veikko on vielä suht nuori, en ole koskaan tavannut yhtä hyväsydämistä, nöyrää, kilttiä ja halipulaista (;D) hevosta! Rakastuin heti. Ja musta meillä synkkaa hyvin! Halusimme ensin ottaa Veikon ylläpitoon, mutta kisamenestykseni perusteella ei sitten tullut ylläpitoon. Lopulta uskalsin ottaa Veikon oston äidin kanssa esille. Aluksi minut tyrmättiinkin täysin. Mutta seuraavana päivänä äiti soittikin minulle ja halusi keskustella asiasta ja noin 20 minuutin keskustelun jälkeen olinkin jo ottamassa yhteyttä omistajaan Veikon ostosta!
Enää odotellaan vain helmikuun ensimmäistä päivää, jolloin Veikko siirtyy minulle. Ostotarkastuksessa tuli puhtaat paperit ja varusteitakin oon jo kerinnyt tilaamaan/ostamaan :D Näin alkuun meneekin ihan hirveästi rahaa, että päästään alkuun ja kaikkea. Satula tarkistettiin ja sekin pitää topata kokonaan ja runkoa leventää, ei ollut halpa reissu sekään :D
Vaikka olo on kuin rahattomalla pulsulla kohta, en voisi olla tyytyväisempi päätökseeni ostaa Veikko! Minulla on paljon hyviä ystäviä, jotka auttavat ja tukevat minua ja toivovatkin minulle kaikkea hyvää! HT.net:issä oli jonkun aikaa valitettava siitä, kuinka huono omistaja ja ratsastaja olen kaksien kisojen perusteella, mutta sen jälkeen kun pari kaveria tuki minua ja itsekin päädyin kirjoittamaan kunnon tekstin sinne, niin sekin loppui.

Se kuitenkin on varmaa, että Veikko on elämäni hevonen! <3



<3

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

#17 Looking back...2011 part. 2

Jatketaanpas pienen tauon jälkeen!


KESÄKUU JA HEINÄKUU
Päätin tiivistää kesän yhteen, koska olen laiska :D Alkukesästä olin paljon futispeleissä ja ratsastamassa. Vissiin yhden vierasreissun kerkesin tekemään ennen jenkkimatkaa! Jussi meni rennosti kotona ensin yksin ja seuraavana päivänä Milla ja Satu oli meillä, tehtiin pitsaa, juteltiin kaikesta ja rentouduttiin. Tässä vaiheessa tosin Millan kanssa jo intoiltiin jenkkimatkaa, joka oli vain päivien päästä. Riitelin muutamankin ihmisen kanssa aika pahasti, mutta nekin on kaikki selvitetty. Juostiin paikasta toiseen ennen matkaa Millan kanssa ja oltiin niin huumassa, ettei nukkumisesta tullut mitään viimeisenä yönä! Aamuyöllä suunnattiin äitiemme matkassa helsinki-vantaan lentokentälle ja siinä vaiheessa meni hermo äitiin, joka edelleen hössää liikaa vaikkakin olen yksin matkustellut jo ihan pienestä lapsesta :) Lennot meni suhteellisen hyvin, Helsingistä Pariisiin (jossa meitä luultiin salakuljettajiksi), Pariisista Washingtoniin (päädyin halailemaan vessänpönttöä useamman kerran pahan olon takia :D) ja sieltä lyhyt lento Bostoniin! Tätini oli meitä vastassa ja olimme aivan rättipoikki. Siinä tilattiin sitten intialaista ruoaksi ja mentiin melkein suoraan nukkumaan. Voin muuten kertoa, ettei parempaa sänkyä ole kuin missä me nukuttiin ;) Herättiin aika aikasin ja lähettiin tädin kyydillä Lexingtonista Bostoniin ja heti alko turistin leikkiminen. Metroilla suunnistus onnistui kätevästi, koska olin ennenkin liikkunut niillä, joten muistin melko hyvin kaikki paikat. Oltiin akvaariolla ja kierreltiin paikkoja ja otettiin kuvia. Parin päivän päästä haimme Julian Lacrosse-leirilta New Hampshirestä. Itse olin kuumeinen ja kipeä joten automatka ei miellyttänyt, mutta perille päästyämme huono olo helpotti huimasti! Käytiin syömässä ja kiertelemässä ja ajettiin takaisin Massachusettsiin. Loppuviikko meni lähinnä shoppaillessa ja muussa kivassa. Toinen viikko oli suunnilleen samanlainen, paitsi että meninne päiväksi syntymäkaupunkiimme, NYC:iin!!! Oltiin aluksi aika hukassa, mutta löydettiin kaikki paikat helposti ja oli hauskaa :) Törsättiin jälleen kaikki rahat ja uupuneina, mutta jälleen isoa kokemusta rikkaampina suunnattiin bussillemme ja siitä neljän tunnin matka Bostoniin. Loppujen lopuksi oltaisiin voitu pidempäänkin olla, mutta kun ei vaan voinut.
Paluu suomeen oli silti ihan mukavaa, pääsi taas futispeleihin ja näki taas kavereita! Botellon oli melkeen heti sen jälkeen kun palattiin suomeen ja oli ihan hauskaa, jos loppuiltaa ei lasketa.. Fortessakin käväsin kahteen kertaan jossain välissä :D Julia tuli suomeen riparille ja myöhemmin tuli tätini, setäni sekä Julian paras ystävä Fiona. Tyttöporukalla vietettiin aikaa paljon ja hyviä muistoja syntyi taas lisää.
Millan kaa Fortessa

Vilma
Vilma


Reeses suklaatalo @ NYC <3
Ida ja Minä HJK-TPS reissulla


Maailmanpyörä lelukaupassa @ NYC

James Bond @Madame Toussauds, NYC
Lehmät lehmässä, Botellon


Empire State Building

<3
Boston Harbor at Night


Times Square

Julss, Milla ja minä @ Dick's
Celebrating 4th of July :)


Paras kanoottiretki ;)
Vilma



















ELOKUU
Olin melkein heti kuun alusta Pitsiturnauksessa raumalla Jennan ja Akin seurassa :) Olin valvonut tosi paljon, joten nukutti koko tapahtuman ajan. Seuraavana päivänä olikin Julian rippijuhlat :) Julia ja Fiona oli myös mukana Myllykosken matsireissulla...huuuhhuh :D Toinen derbykin oli siinä ja koulunkin kerkesin aloittamaan. Tällä kertaa TAI:ssa Juhannuskukkulalla Prosessinhoitajaksi. 20. päivä tuli 5 vuotta täyteen isän kuolemasta. Voi että miten aika kuluu nopeasti... Kuun viimeisinä päivinä putosin Jätin selästä puomitunnilla, kun oli vähän erimielisyyksiä siitä, mennäänkö niiden puomien yli, ja paskoinkin vasemman ranteeni. Siinäpä sitten pidin sitä paketissa jonkun aikaa.


SYYS-, LOKA-, JA MARRASKUU
Syyskuun alussa menin ja leikkasin 30cm tukastani pois! En tiedä miksi, mutta näin kävi. Ratsastin säännöllisesti heti, kun sain käteni taas kuntoon ja matsireissuja oli edelleen ja futiskausi käynnissä. Pikkuhiljaa alkoi myös European Trophy-pelit ja sitä myöten SM-liiga! Tosin kiinnostus lätkään oli sammunut futiksen myötä. Lokakuussa elämäni muuttui, kun jätin taakseni alkuvuotta masentaneen asian ja sain uuden ilonaiheen elämääni. Tosin, on se tuonut minulle myös paljon epävarmuutta, surua ja epätoivoa. Lokakuun lopouvaiheessa oli vika derby, kauden vika matsi Kuopiossa ja marraskuussa oli risteily. Kaikki tapahtumat enemmän tai vähemmän humalassa :D Jossain tässä välissä oli myös ekat harkkakisat Veikolla. Hyppäsin 90 cm, mutta kiellettiin eka yhdelle sateenkaariokserille ja toisella yrityksellä tipuin hajareisin etupuomin päälle :D
Clarissa <3
Veikolla tunnilla :)
Laivalla..
Milla <3
Tytöööt <3

Milla <3

























JOULUKUU
Alkukuusta oli taas yhdet harkkakisat Veikolla, jossa hyppäsin metrin. Näiden kisojen perusteella katottiin, että saisinko Veikon ylläpitoon. Nooh, hylsy tuli taas. Jännitin niin perhanasti ja unohdin ratsastaa. Viikkoa myöhemmin oltiinkin päätetty ostaa Veikko mulle omaksi :) Ja tässä sitä nyt ootellaan, 1.2 se on sitten mulla <3 Kävin värjäämässä hiuksetkin. Halusin hieman erilaisuutta, joten lisäsin tummia raitoja tukkaan, mutten halunnut ottaa pituutta pois. Kaipaan pitkiä hiuksia :( Samalla viikolla olikin sitten TPS-risteily, joka oli taas hyyyyvin alkoholipitoinen. No oli kivaa silti :) Lätkäpelejä on käyty kattomassa ja ratsastin. Autokoulukin siihen väliin niin jeesh. Joulu tuli ja meni, kivoja lahjoja sain :) UV nyt olikin sitte mun osalta aika humalainen sekä dramaattinen. Ei siitä sen enempää, kun en edes itse oikein muista :D


TPS-risteily-Ida, Minä, Milla, Clare, Pauna ja Maikku <3 

Veikolla ilman satulaa :D




  
Noniin. Tässä nyt oli tiivistettynä vuosi 2011! Vuosi oli tähän asti parhaimpia ikinä Sain uusia ystäviä, sain uusia kokemuksia yms. Tunteet oli yhtä vuoristorataa ja välillä oli vaiheita, jolloin ei vaan jaksanut, mutta oon tyytyväinen et oon kaikesta selvinnyt!

Myöhemmin vielä vaihdan bannerin ja blogi saa todennäköisesti myös uuden nimen! Saa ehdottaa nimiä :)

tiistai 3. tammikuuta 2012

#16 - Looking back...2011 part 1.

Noniin, josko vähän jaksaisi pistää jotain kunnon postausta. Tarkoituksena olis kuukaus kuukaudelta kertoa jotain pientä ja loppuun tiivistetty minikooste vuodesta 2011. Varautukaa angstauksiin ja sekopäisyyksiin ;) Kuvat laitan pieninä, mutta ne voi aina klikata isommiksi! Tämä koko juttu tulee myös kahdessa osassa, kun muuten näistä tulee ihan himopitkiä :D

2011

TAMMIKUU
Uusi Vuosi...olin hyyyvin humalassa ja siihen se jäikin, ei muuta. Tammikuun ekat päivät meni lähinnä hevosen runnomaa polvea paranneltaessa. Sen jälkeen oli vähän epäsäännöllistä ratsastelua polvivaivojen takia, mutta sinnikkäästi jaksoin eteenpäin. Kävin vielä TR:n puolella koulutunneilla, mutta muuten olin siirtynyt täysin Pedanttiin. Angstasin jätkien takia (tai oikeastaan vain yhden) ja sitä riittikin ihan tarpeeksi. Täytin 17-vuotta ja sitä juhlittiin ystävien kanssa ensin Limusiiniajelulla ja sitten pelissä. Mariolta sain mailan samana päivänä, kiitos Idan <3. Surkuttelin myös kun isällä oli synttärit 22.1 (R.I.P) ja siitä tuli taas vähän masennusta.
 
 HELMIKUU
Peleissä ravasin edelleen. Pääsin myös yhdellä matsireissulla Ilves-TPS lentelemään pisin seiniä, kun joku ihana ipafani mut sinne lennätti. Polvi kipuili sen jälkeen taas karmeesti. Hiihtoloma vietettiin rennosti ja kävin ratsastamassa silloin kun polvi kunnolla kesti. Edelleen eräs ihminen aiheutti mulle suunnattomia sydänsuruja ja välillä ei pää kestänyt ollenkaan. Otin myös ensimmäisen tatuointini! (Kiitos Jani!) Helmikuussa oli myös kauden vika matsireissu, Jyväskylän reissu. Siitä ei sitten sen enempää.. Tällöin myös tutustuin erääseen toiseen jätkään, joka vielä silloin kuulosti ihan mukavalta tapaukselta :D


anteeeks Pauna :D <3



MAALISKUU
kohtalokas estetunti :D
Hmmm, maaliskuussa postasin youtubeen ekan (ja tähän mennessä oikeastaan ainoaksi jääneen) coverin. Olin kuumeessa stadissa Jennan ja Claren kanssa omalla reissulla kattomassa HIFK-TPS.  Sen jälkeen olinki korkeessa kuumeessa yli viikon. Pitkän tauon jälkeen pääsin taas hevosen selkään, taisi olla estetunti Vilmalla Pedantissa tai koulutunti Dinolla (-.-) TR:n puolella. Jotenkin onnistuin paskomaan vähän polveani kaatumalla tyylikkäästi kun tulin ulos bussista, kepit viikon ajan. Loppuviikosta luovuin kepeistä ja menin estetunnilla kunnon särkylääkkeiden voimalla. Niinhän siinä kävi, että tulin helvetin tyylikkäästi alas ja siinä menikin vasemman nilkan nivelsiteet. Kolme viikkoa istuin kotona ja kävelin kipsin voimin kepeillä. Tässä vaiheessa loppui myös kiinnostus  koulussa omaan alaan. En sitten enää sielläkään käynyt.


HUHTIKUU


Tapasin vanhan hyvän ystäväni piiitkästä aikaa ja tuli hyviä muistoja mieleen :) Onnettomuudesta toiseen, kun olin saanut jalkani parannettua niin että uskalsin kävellä ilman keppejä ja laittaa hieman painoa, otin mopon käyttöön ja kuinka ollakaan, toisella ajokerralla vedin aika tyylikkäästi keskelle risteystä leviäksi, mopo nilkan päälle ja siinä sitte muutama päivä selvittiin kepeillä ja kipulääkkeillä. Sen jälkeen ei vaan jaksanut enää :D Koko kevään kunkkuidea oli ajaa paskalla mopolla Ypäjälle duuniin ft. Steffi ja Sarkku. Oli kyl aika hauskaa, täytyy myöntää :) Siinä sitte yks vklp Ypäjällä estekilpailuissa erilaisia hommia tehden. Huhtikuun loppupuolella uskaltauduin vihdoin taas ratsastamaan. Idan kanssa olin maastoilemassa pitkästä aikaa hevosen selässä, allani oli pieni lv-o Xenator. Uskalsin myös koittaa Idan vuokrahevosta lv-tamma Inkkua. Keventäminen teki vielä hieman kipeää, mutta kyl se ratsastus vaan niin ihanalta tuntui <3 Aloitin sitten käymään kaksi kertaa viikossa Pedantissa, perjantain estetuntien kaveriks tuli tiistain yleistunti. Eka tunti olikin koulutunti vilmalla :) Pääsiäisenä oli yhde bileet, huhhuh. Elämääni tuli tähän mennessä paras käänne ikinä, tutustuin hevoseen nimeltä Veikko! Nuori, kapasiteetikas, nöyrä ja kaikilla muilla tavoin vaan ihanin.

TOUKOKUU
Moni asia muuttui, aloin seuraamaan muun muuassa Jalkapalloa! En tajua. Ja sille tielle jäätiin. Suomi vei Jääkiekon maailmanmestaruuden! Niitä oltiin  Paunan ja Claren kanssa stadissa juhlimassa. Claren kanssa vietettiin koko yö siel pyörien ja pääsin tapaamaan yhtä jätkää. Olin ekoissa Pedantin harkkakisoissa ja hylkyhän sieltä Vilmalla tuli...Ajoin ekaa kertaa autoa! Kävin taas säännöllisesti tunneilla. Eka futisreissukin tuli tehtyä, Espooseen Honka-TPS-peliin. Baarissakin olin! (hehheh, i know ;)) Amarillon karkkikeskiviikkojen avajaisissa, vaahtobileissä. Käsitykseni myös eräästä henkilöstä muuttui hieman, muttei paljoa. Ei tunteille voi mitään. Turun Maljakin oli ja meni, olin yövalvojina Idan ja Claren kanssa :) Unohtamatta Flo Ridan keikkaa, jossa oltiin Claren kanssa!

Milla ja minä Espoossa

Stawberry Margarita @Rillo

Koulutunti Rasmulla

Mä ja Vilma + Clare ja Rasmu

Harkkakisat 80cm hyl.



Joo, elikkä loppuvuosi tuleekin toisessa postauksessa!:)