maanantai 26. joulukuuta 2011

#15 - Christmas

Kun nyt kerran kaikki muutkin on jo listannut lahjansa tänne, niin kai sitä itsekin pitää :)
Tänä vuonna sain hyvän ratsastusfleecen, joka ei ole liian lyhyt ja pitää lämpöisenä, jos talvi joskus vielä yllättäisi, paaaljon suklaata, 2 Iittalan Ote-lasia, O.N.E:n kauniin kellon ja kaulakorun, aloe vera, kasvosaippuaa, hauskan mukin, lahjakortin Stockalle, Villasukat, Lapaset, Meikkiboksin, Pikkuisen Coinreau-pullon pienessä pinkissä shakerissä, kauniin hevosenpää-joulukuusenkoristeen, ja jossain vaiheessa ilmeisesti saan lämpöisen Jump-In:in. Myöskin sain lahjaksi lentoliput kahdelle, johon saa valita tietyistä euroopan kaupungeista jonkun paikan. Siinä vaiheessa kyllä sekosin :D Ja Milla tietenkin lähtee mukaan <3

Mulla ei nyt oo minkäänlaisia kuvia laittaa, koska olen laiska ja tällä hetkellä hyvin masentunut ja vihainen, et jos otan kameran käteen niin sekin saattaisi lentää pisin seiniä, ja siihen mulla ei ookkaan varaa.

Nyt vaan kattelen Hööksin sivuja, kun siel olis kivat alennusmyynnit ;) Ja huomenna varmaan suuntaan Stockalle käyttämään lahjakorttia :)

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

#14 - Dear Santa

Joulu on jo ovella ja niinkun muutkin bloggaajat, niin mäkin laitn vähän joulutoivelistaa (Vinkvink Äiti)
Saappaat tarvitteen kipeästi! Omat liian isot, hiertävät, eivätkä tue lainkaan. Tretorn Advancet mustana olis iiihanat!





Himoitsen näitä turkooseja Jin Stirrupeita!
Uus KL huppari ois kiva, kun oma on vanha ja kulahtanut. Värikin on niin haalistunut jo

Tietysti näiden lisäksi toivon vaatteita, suklaata sekä lahjakorttia Ikeaan, jotta saisin vihdoin rahdattua romuparveni kuuseen ja ostettua mukavan parisängyn tilalle, kun oon nyt kerran stuck in home for the rest of my life tulevan suurostoksen vuoksi :)

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

#13 - No pics, not much to tell

En oo jaksellut kirjottaa oikeastaan mitään, vaikka kaikkeen on tapahtunu. On ollu laivaa, stadin reissuja ja koulua. En oo ny tomalla koneellakaan, joten ei tuu kuviakaan. Tää on vaan tämmönen nopee pikapostaus koska alko tuntuu vähä pitkält päivitysväliltä jo. Tiistaina voisi kirjoitella tunnista vähäsen ja kaikkee muuta kivaa.

Mutta! Olis kiva, jos sais vähän toivepostausehdotuksia teiltä huimalta 11 lukijalta :D

torstai 3. marraskuuta 2011

#12 - What is love

Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki


Juu, että pitäs kertoa rakkaudesta.

Rakkaus on...noh, se on ehkä maailman mahtavin tunne. Se saa tuntemaan itsensä hyväksi, välitetyksi ja lämpimäksi.  Ei sitä voi oikeen kuvailla, se pitää itse kokea. Ja jokainen sitä kokee päivittäin, ystävat, perhe, lemmikit, poikaystävä. Rakkautta on niin monenlaista. Ja jokainen haluaa tuntea itsensä rakastetuksi.






Isi </3

Itse rakastan perhettäni ja sukulaisiani yli kaiken, vaikkakin meillä on hyvin usein alamäkiä. En voisi kuvitellakaan menettäväni perheenjäseniäni - tai enää yhtäkään isäni jälkeen. Äitini kanssa olemme erittäin läheiset. Toki riitelemme lähes päivittäin ja olemme kuin eri maailmoista. Rakastan häntä silti täydestä sydämestäni. Isäpuoleni kanssa tulen myös erittäin hyvin toimeen ja voin puhua hänen kanssaan melkein mistä vaan. Olen onnekas, kun minulla on niin mahtava isäpuoli. 

Toki pakko rakastaa omaa, sekopäistä tappajakania, Jöötiä :)




parhaat! <3
Ystäväni merkkaavat minulle erittäin paljon. Ilman tämänhetkisiä parhaita ystäviäni, en todennäköisesti enää olisi tässä maailmassa, joten voin kiittää heitä koko sydämeni pohjasta kaikesta saamastani tuesta ja rakkaudesta! 


Poikaystävää ei multa löydykään. Haluisin kyllä, muttei oo kävelly vastaan vielä (tai pari ehdokasta kylläkin....heheh :D). Oon joskus aikasemmin viljellyt Rakastan sua- lausetta niin paljon, että sen arvo ei enää merkannut, mut vanhempana oon oppinu arvostamaan sitä enkä enää huutele niitä iha kaikille vastaan käveleville. 




Joo, jos täs ny jotain olis :D


Mitä te olette mieltä? Mitä on rakkaus? Kommentoikaa ja arvostelkaa.

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

#11 - I'm changing, what the heck is happening?

Joo, ollu vähän taukoa taas. Mutta kyl mä edelleen pyrin kirjottelee tänne :)
Eiku asiaan, mä oon ollu viimiset 2-3 päivää ihan älyttömän hyvällä tuulella. Hymyilen kokoajan ja olo on muutenki tosi kevyt ja kupliva! Saattaa johtuu paristakin asiasta, joita en nyt rupee listaamaan, mut i like it!
Toki täs on välillä ollu sellasia vitutuskohtauksia, mut nekin menee melko nopeasti ohi.

Viikonloppu oli taas jotain niin mieletöntä! Oltiin viimeisellä matsireissulla Kuopiossa ja kyl meni ihan överiksi :D 7.15 aukes ekat tölkit kun muut luuserit nukku Tampereelle asti. No siitä kun jatkettiin ni kaikkee alko tapahtuu. Pelissä kaikil oli kaikkii hassui juttui, esim eräällä oli "sädekehä" ja lasten koiratossut kädessä. Jollain oli noitahattuja ja sitten kaikilla oli ILMAPALLOJA! Itelläni oli oma ratsastuskypärä, joka sattumoisin jäi bussiin paluumatkalla... No mutta silti kaikilla oli hauskaa, vaikka loppumatkasta alko palaa pinna eräisiin ihmisiin. Bussi jäi ihan kaameeseen kuntoon, vaikka tarjouduttiin siivoamaan. Jatkettiin siitä Amarilloon porukalla ja istuskeltiin siellä muutama tunti. Kun ei jaksettu olla enää, otettiin Millan ja kahden muun kanssa taksi meille, josta otettiin auto ja heitettiin kyseiset kaks henkilöä kotiin. Käytiin siinä viel Millan kaa Koulukadun apsilla ostaa teet ja juotiin niitä siinä sitten. Lopulta haettiin viel kaks henkilöä ja mentiin meille, josta Milla jatkoi kotiin :)
Kuvia en ny julkase, ne on niin järkyttäviä et silmät kärsii.

Eilen olin tallilla. Oli puomitunti ja menin taas Veikolla <3 En jaksa muuta selitellä että olisi voinut mennä paremminkin laukanvaihtojen kanssa.

Tänään vietin vähän laatuaikaa Millan kanssa <3 Milla tuli eka meille ja jatkettiin siitä kaupungille, josta hain eka mein Maaliskuun Jason Derülon VIP-liput! Sen jälkeen ajettiin parkkiin ja käytiin Amarillossa syömässä :) Omnom, hyvää. Loppuilta sit vaan istuttiin meillä ja datailtiin ;D
pakko fiilistellä! <3

Noniin, siinä vähän mun kuulumisia. Loppuviikko menee koulussa, peleissä ja tallilla. Ens viikon lauantaita odotellessa, ko sillo olis vuorossa kannattajien oma kaudenpäätösristeily! HELL YEAH!

perjantai 21. lokakuuta 2011

#10 - Confessions

Säännöt ovat seuraavanlaiset:


- kiittää tunnustuksen antajaa
Kiitän haasteesta Paunaa!

- antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
Haastan tähän Emmin, Jaxen, Oonan,Ansun,Idan ja muite en enää keksikään :D

-ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta :)

-kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään:
Oh my shieeet













1. 100% HEPPATYTTÖ 4ever! Oon ratsastanu 12-vuotiaasta ja jätin samalla taakseni mun yhden tärkeimmistä harrastuksistani, kilpauinnin. En vuottakaan ratsastanut, kunnes päädyin estetunneille ja sille tielle ollaan jääty! Rakastan sitä tunnetta, kun liitää hevosella esteiden yli. Ratsastus on myös mulle kuin jonkinlaista terapiaa, aina jos mulla on huono olla niin ratsastus piristää, koska mun pitää kokoajan keskittyä johonkin muuhun ja saan samalla ajatukset pois




















2. Oon myöskin ihan armoton TPS-fani ja käyn niin monessa HC:n ja FC:n kotipelissä kuin on vain suinkin mahdollista. Futiskärpänen iski vasta tänä keväänä, mutta kyseinen laji alkaa viedä jopa voiton  mun sydämessä! Matsireissujakin on jo ihan kiitettävästi muistoissa. Lätkäreissuilla olen ollut 2x Lahdessa, Porissa, Helsingissä, 2-3xJyväskylässä, 5x Raumalla ja 4x Tampereella. Futisreissuja on kertynyt Helsinki, Myllykoski, 2x Espoo ja lauantaina olis vuorossa Valkeakoski ja sitä seur vklp:na kauden viimeinen peli Kuopiossa. Eli on sitä bussissakin tultu istuskeltua ihan mukavasti (kännissä).






3. Tykkään valokuvaamisesta, vaikken omasta mielestäni oo ees kovin hyvä. Oon suurimmaks osaks kuvannu hevosia kisoissa ja muualla, Jääkiekkopeleissä ja Futispelissäkin oon kerran kuvannu. Ylläolevat 2 futis/lätkäkuvaa on mun ottamia. Omistan Canon EOS 450 D:n, jonka sain tädiltäni rippilahjaksi. Mulla on myöskin vanha Marilta ostettu vähän suurempi putki.



4. Laulan paljon yksinäni (varsinkin suihkussa :D). Yleisölle laulaminen hermostuttaa mua ja saa mut ihan paniikkiin, vaikkakin kaikki väittää mua ihan kelvolliseksi laulajaksi ja haluais mun laulavan. Kerran oon voittanu kammoni ja osallistunu Voice of Finlandin koelauluihin, mut nekin oli netin välityksellä, mut sillonki mun videon katsojia kerty oli 400!




5. Ihastun helposti, ja tunne katoaa usein myös melkeen yhtä nopeesti kuin tuliki. En vaan voi sille mitään, et mun silmät näkee vaaleenpunasta melkeen aina :D Samalla jotenki aina tuppaan satuttamaan itteeni näiden takia ja silleen..


















 
6. Osaan olla tosi vittumainen jos vaan haluan, ja usein haluanki. Musta on välillä hauska vaan vittuilla ihmisille ja usein mä vittuilenkin Paunalle, vaikken tietystikään sitä pahalla tarkota, ja uskon hänen tietävän sen <3. Pystyn myöskin puolustamaan itseeni ihan täysillä jos vaan haluan.





7. Mulla on aina ihan törkeet ulkonäköpaineet. Oon mielestäni ihan mielettömän ruma ja valtava valas. Tosin nyt oon ottanu itteeni niskasta kiinni ja alottanu kunnon kuurin. Syön terveellisemmin, käyn Gym 2000:ssa n 2-3 krt viikossa, ratsastan 2 krt viikossa ja kaikkea näin. Oon kans pidemmän aikaa pitäny huolta mun ihosta paljon paremmin, pesen meikit pois huolellisesti ja mulla on erikseen yö- ja päiväkasvorasvat. Siltikin musta tuntuu et naama vaan kukkii enemmän...ehkä tää tunne joskus helpottaa. Mut meikkiä käytän silti aika paljon, koska mä tunnen olevani niin täys zombie ilman meikkiä ja tukka pystyssä. Ulkonäköön mylskin liittyvää, vihaan mun luonnonkiharoita hiuksiani! Se ei tottele sillon ku pitäis! Myöskin aina välillä toivoisin saavani mun iihanat piiiitkät hiukse takasin :(
8.!!! Mä odotan jo ihan törkeesti täysikäsyyttä (TJ 88!) Sen jälkeen ihan tosissaan räjähtää. Alotin tossa vähän aikaa sit autokoulunki jo ja oottelen innolla ajotunteja :)


Noniin, ihme et jaksoin tehä tän mut tässä se on, hope ya like it!







sunnuntai 16. lokakuuta 2011

#9 - From celebration to total dissapointment

Joo, ollu vähä koko viikon koomassa. Mutta näin, kerron vähä viikonlopusta.
Perjantaina olin estetunnilla Veikon kanssa. Edelliskerralla sillä oli imppari takajalassa ja oli tosi huono ratsastaa, laukka ei pyörinyt eikä hypännyt samalla innolla kuin yleensä. Nyt oli aivan eri hevonen kyseessä. Saatiin koko ajan hyvät paikat ja poika hyppäsi hyvin ja innoissaan! Tunti meni yhtä lähestymistä lukuunottamatta todella hyvin! Hyvällä mielellä siis sunnuntain kisoihin. Kuvista kiitos Jaxelle!


Lauantaina olin Paunan luona juhlistamassa hänen 18-vuotissynttäreitä! JEEJEE  ONNEE PAUNA! <3
Oltiin siellä Millan ja Claren kanssa sitten ja syötiin siinä sitten pikkasen herkkuja, otettiin kuvia ja juotiin skumppaa.
Sen jälkeen suunnattiin Jarin kyydillä OS/G-areenalle katsomaan TuTo-Sport ft. Clare ja Ida. Peli päättys TuTon voittoon. Harmi :/ Oltiin sitten moikkaamassa Jussia pelin jälkeen ja sitten huristeltiin HK-areenalle katsomaan viiminen erä Kalpa-TPS - peliä Hockey barista.

Tänään herättiin Claren kanssa aikasin ja suunnattiin tallille harkkakisojen merkeissä. Hain Veikon tarhasta ja se oli aivan paskainen, sitten pihalla se meinasi talloa mut ja Claren alleen. Harjasin ja laitoin suojat yhdessä Oonan kanssa ja siitä mentiin kävelemään rata ja maksamaan lähtömaksuja. Verkassa Veikko oli ihan täpinöissään, mutta hyppäsi erittäin hyvin! Radasta ei sen enempää, eiköhän seuraava kollaasi kerro kaiken oleellisen:
Kyllä jäi vituttamaan, varsinkin kun omalla ratsastuksella ois voinu välttää tämänkin. Nooh, ensi kerralla!

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

#8 - Victory feels good

Elikkä vähän munkin kuulumisia tähän väliin.

Viikko on mennyt vähän silleen et maanantaina olin jo kipee + mieletön darra sunnuntaisen takia. Tiistaina olin koulussa, vaikkakin olo tosi kurja olo.
Tiistaina olin myös estetunnilla. Menin ekaa kertaa Mustalla, ja voin kertoa ettei ollut kovin helppo. Musta on koulupainoitteinen ja hyppääminen sujuu vähän niin ja näin. Noh, mentiin aluksi puomeilla pienellä ympyrällä yksittäistä puomia ja siitä jatkettiin puomiviuhkalle ravissa. Musta oli vähän vempula tehtävässä enkä osunut puomeille kovin hyvin. Laukassa tehtiin samaa. Sitten mentiin kahdeksikolla kahta linjaa, jossa toisessa oli 4 laukkaa ja toisessa 3. Musta siirtyi aluksi joka kerta raviin ja epäröi hypätä, mutta kun tultiin tehtävää uudestaan ja uudestaan, niin pidin pohkeet kunnolla kiinni ja annoin paljon tilaa hypätä niin alkoi sujumaan. Tunnista jäi ihan hyvä fiilis.
Keskiviikko kului lähinnä vain NCIS-ekaa tuotantokautta katsellen. Kävin myös Hulluilla Päivillä ostamassa äidille Canonin järkkärin. Ostin myös lloppuviikon ruoat ja uudet kuulokkeet edellisten jäätyä jonnekkin. Clare tuli yöksi ja katteltiin telkkua, syötiin ja naurettiin. Seuraavana päivänä oli ihan järkyttävä olo ja mentiin sitten aamulla eri teille. Clare lääkäriin ja minä sitten myöhemmin kans. Pusutautihan sieltä sitten tuli vastaukseksi :D Loppuviikko saikkaria ja lepoa. Käski tulla uudestaan jos ei olo parane. Olisi antanut enemmän, mutta oli sitä mieltä että mun tauti oli lievempi niin ei antanut enempää saikkaria. Siitä sitten kotiin makoilemaan ja NCIS taas pyörimään. Milla tuli illemmalla hetkeksi käymään.
Perjantaina totesin etten voinut mitenkään jättää estetuntia väliin, vaikkakaan en saisi edes liikkua paljoa. Ensi viikonloppuna on meinaas harjoituskilpailut ja osallistun Veikolla 90cm-luokkaan, joten pitää päästä treenaa.
Eli menin siitä tallille ja Iitu piti tuntimme. Veikko tuntui oudolta ratsastaa, muttei ontunut. Pieni haaveri sillä oli otj:ssä. Laukka ei pyörinyt, ylläpitäminen oli hankalaa ja oli muutenkin tosi hidas. Tunti meni silti hyvin, vaikka olisi pitänyt vähän enemmän laukata. Tultiin aluksi linjalla kavaletti-innaria, josta neljä laukkaa pystylle. Sitten tultiin pysty, jossa vaihdettiin suunta ja sen jälkeen okseri-pysty-sarja. Viimeiseksi tultiin Pysty-okseri-sarja, pysty, ja linja, jossa innari oli vaihdettu pystyksi. Vielä tultiin se sama johon lisättiin vielä perään okseri-pysty-sarja. Viimeinen tehtävä meni aika persiilleen. Huonot paikat, huonot hypyt ja huono laukka. Mutta silti hyvä mieli jäi tunnista. Video ei nyt suostu lataamaan, mutta ei se mitään. Kuva ei oo perjantailta, mut ei mulla oo ku videoita, eikä ne nyt suostu yhteistyöhön.. Perjantaina oli myös Ässät-TPS - peli ja yllätys kyllä, TPS voitti 0-1! Pelissä oli tosin ollut törkeesti jäähyjä ja meiltä oli suihkuun lentänyt, Ristolainen, Stone ja Seppänen :D Mutta silti voitto lämmitti mieltä ja tuli hyvä olo, vaikka seuraavana päivänä oli vastassa HIFK.

Lauantaina vaan lagasin koko aamupäivän ja istuin koneella. Päivällä kävin suihkussa ja laitoin itseni edustuskuntoon. Siitä sitten hallille Millan kyydillä. Peli oli kokonaisuudessaan painostava ja jännittävä. Ekan erään jälkeen johdettiin 1-0 Birnerin maalin johdosta. Tauolla näin Steffin pitkästä aikaa ja käytiin Millan kanssa ottamassa pari hauskaa kuvaa Gladiators Coliseumissa:
Rasmus Ristolainen + mun pää :D
Rasmus Ristolainen ja Millan pää :D


Milla oli Plihal ja mä Birner. Täs me 2010 mestarit!
Toinen erä oli melko masentava aluksi kun HIFK tasoitti ja lopuksi meni ohi 1-2. Sitten Ryan Stone tasoitti ja lopulta erän loppupuolella Tapio Laakso täräytti kolmannen maalin. 3-2 tilanteessa mentiin erätauolle. Viimeinen erä oli täyttä tuskaa. HIFK pyöritti aika paljon ja viimeisen yhdeksän minuutin aikana oli yksi viiden minuutin alivoima, kun Stone passitettiin suihkuun, taas! Tepsi pelasi hyvää alivoimaa ja lopulta peli päättyi meidän voittoon 3-2! Se fiilis oli jotain niin sanoinkuvaamattoman hienoa! Hallissa oli tunnelma katossa ja koko halli taputti, kun HIFK-kannttajat vaan oli hiljaa. TPS on nyt sarjataulukossa kahdeksantena 12-pisteellä! Hieno tunne, kun ei olla siel pohjassa enää. Seistiin pelin jälkeen vähän aikaa hallin takana, ja otettiin pari kuvaa.

Tänään oon vaan laginu ja oleillu. Ei muuta. Huomenna kouluun 8-16....fuck.
 
Näin päättyy mun blogimerkintäni, toivottavasti joku jaksaa lukea tätä ja kommentti olis kivaa :) Toivepostauksia saa myös laittaa, teen niitä mielelläni!


#7 - Junk food hell

Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki


Päätin skipata Minun vanhempani-osion ihan henkilökohtaisten syiden vuoksi. Eli tänään vuorossa olis päivän ruoka :D

No mä olen ollut vaan parisen tuntia hereillä vasta, et tästä voi tulla suhteellisen lyhyt postaus. Soin tossa palan pepperonipizzaa, jota jäi eiliseltä ja muutama sipsi (Nacho Cheese Balls :D). Et vähäiseksi on jäänyt nyt syöminen. Illalla olis tarkotus pupustaa jotain salaattia, koska nyt kun oon maannut kipeena vaan kotona, niin en oo paljoo muuta jaksanu tehdä ku jotain nopeeta paskaruokaa ja mässänny sorbettia, sipsiä ja limsaa.


Kirjoitan vielä toisen postauksen vähän muista kuulumisistani, koska tästä tuli lyhyt ja tylsä postaus ilman mitään kuvia.

lauantai 8. lokakuuta 2011

#6 - First love

Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki





Eka rakkaus muulla kuin vanhempien, ystävien ja läheisten rakastamisella, ei oo vielä tapahtunut mun kohdalla. Oon kyllä pikkulapsesta asti ollu toivoton romantikko ja aina toivonut löytäväni "Sen Oikean".

Nyt ku olen kasvanut niin on alkanut toivo hiipua aika rajusti "Sen Oikean" kuvitelmasta. Todennäköisesti johtunut siitä, että olen ollut aina hieman sellainen, että ihastun helposti ja tuppaan satuttamaan vain itseäni. Itsetuntoni ei muutenkaan ole oikeen katossa ulkonäköni, epävarmuuteni sekä mielettömän ujouden takia.



















Musta tuntuu ettää vaikka saisinkin mahdollisuuden rakastua, niin en uskaltaisi. Kerran on näin käynyt. Pelkään näyttää tunteeni, koska lopulta kuitenkin joudun pettymään ja pahasti, vaikka sisimmässäni tiedän sen jo valmiiksi. No kuka sitten on näin tyhmä, että vain satuttaa ja satuttaa itseään joka kerta, vaikka tietääkin sen? Minä, eli sellainen, joka kaipaa läheisyyttä, haluaa aamuisin herätä jonkun viereltä, viettää aikaa toisen kanssa ja tuntea kerrankin itsensä välitetyksi.


Mutta, kuten sanoin jo alussa, rakkautta voi olla silti erilaista, kuten rakkaus vanhempiin. Rakastan äitiäni mahdottoman paljon, vaikkakin riitelemme lähes päivittäin ja hän on noin kerran kuussa heittämässä minua ulos kämpästä :D Isääni voin ihan suoraan kertoa rakastaneeni enemmän, koska meillä oli erityinen tunneside. Olimme kuin paita ja peppu. Emme koskaan riidelleet ja jopa näytimme samalta. Niinkuin moni varmasti tietääkin, isäni kuoli Elokuussa 2006 diabeteksen aiheuttamien lisäsairausten takia sydämenkohtaukseen. Viiden vuoden jälkeen en vieläkään ole päässyt yli, enkä tule koskaan pääsemäänkään. Isäni oli minulle kaikki kaikessa.


Rakastan myöskin maailman parhaita ystäviäni! Minulla on kaksi parasta ystävää, Clarissa ja Milla. Muita erittäin läheisiä ystäviäni ovat Steffi, Pauna ja Ida. Rakastan heitä kaikkia erityisesti, koska he ovat saaneet vedettyä minut ylös pohjamudista ja auttaneet minua elämään elämääni muulla tavoilla kuin pelkästään kotona sängyn pohjalla maaten.


Noh, täs tais olla kaikki :) Loppuun vielä yksi hyvä biisi teemaan liittyen:

perjantai 7. lokakuuta 2011

#5 - Challenge

Elikkä joo, oon kattellut et muutkin ihmiset tekee tätä blogihaastetta, niin päätinpä nyt myös tehä tän.

Päivä 1 – Esittele itsesi
Päivä 2 – Eka rakkaus
Päivä 3 – Minun vanhempani
Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään
Päivä 5 – Mitä on rakkaus?
Päivä 6 – Minun päiväni
Päivä 7 – Paras ystäväni
Päivä 8 – Se hetki
Päivä 9 – Uskoni
Päivä 10 – Päivän asu
Päivä 11 – Sisarukseni
Päivä 12 – Käsilaukussani
Päivä 13 – Tällä viikolla
Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?
Päivä 15 – Unelmani
Päivä 16 – Eka suudelmani
Päivä 17 – Mieleisin muistoni
Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni
Päivä 19 – Kaduttaa
Päivä 20 – Tässä kuussa
Päivä 21 – Toinen hetki
Päivä 22 – Tämä järkyttää minua
Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin
Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään
Päivä 25 – Ensimmäinen
Päivä 26 – Pelkään
Päivä 27 – Suosikkipaikkani
Päivä 28 – Ikävöin
Päivä 29 – Tähän pyrin
Päivä 30 – Soittolistallani
Päivä 31 – Viimeinen hetki


 
Olen 17-vuotias kaksoiskansalaisuuden omaava sekopää. Olen syntynyt New York Cityssä ja asunut siellä ensimmäiset viisi vuotta elämästäni. Viisivuotiaana muutimme äitini kotimaahan Suomeen ja olemme siitä lähtien asuneet aina Turussa, lukuun ottamatta ensimmäistä puolta vuotta, jolloin asuimme Salossa.

Harrastuksiini kuuluu ratsastus, jota olen harrastanut viitisen vuotta. Ratsastan tällä hetkellä ML Pédantissa tiistaisin ja perjantaisin ja suosikkihevoseni on Veikko, 6-vuotias Wielkopolski-ruuna ja maailman ihanin tapaus. Veikko on n 185 cm säkäkorkeudeltaan, hyppää törkeen hyvin ja vielä rakastaa sitä. 

















Seuraan jalkapalloa sekä jääiekkoa säännöllisesti,  enkä varmaan enää pystyisi elämään ilman niitä!
Rakkaus kannattamiseen syntyi vuonna 2010, kun ystäväni raahasivat minut katsomaan TPS-Tappara peliä. Silloin oli jääkiekossakin hyvä fiilis. Sen jälkeen olen aktiivisesti seurannut TPS: pelejä. Viime kaudella kannatus hiipui joukkuen totaalisen konttaamisen aikana, mutta silti uskoni säilyi ja kävin jokaisen kotipelin katsomassa sekä useita vieraspelejä. Tänä kautena jää joitain pelejä välistä, koska 
haluan keskittyä taas ratsastamiseen.  Kipinä jalkapalloon syttyi tänä kesänä, kun ystäväni oli päättänyt viedä minut peleihin. Ei tarvinnut toista kertaa pyytää, koska se fiilis jäi ikuisesti mieleen. O-katsomon ääni kantaa koko stadionin yli ihan kirkkaasti ja se pelin fiilis...ai että! Sen jälkeen olen käynyt katsomassa joka kotipelin jonka olen vain suinkin pystynyt käymään. Vierasmatseja on kertynyt 4(?) ja suunnitelmissa on vielä 2 reissua. O-katsomossa on loistavaa porukkaa ja reissuilla on aina mahtava fiilis bussissa.

Ida, Milla, Clare ja minä Espoossa 2.10 <3


Asun vielä väliaikaisesti kotona äitini, isäpuoleni sekä paholaiskanini kanssa. Parin kk sisällä muutan omaan kämppään. Isäni kuoli ollessani 12-vuotias. Olen sen jälkeen sairastanut masennusta enkä ole vieläkään päässyt siitä täysin ohi. Talvet ovat pahinta masennusaikaa ja toivon tulevan talven olevan minulle hieman valoisampi kuin edelliset talvet

 Musiikki on myöskin erittäin suuri osa elämääni. Kuuntelen musiikkia aina kun on mahdollista ja laulan myös itsekin. Osallistuin tänä syksynä Voice of Finland- kilpailuun, mutten päässyt yli tuhannen hakijan röykkiöstä jatkoon. Kirjoitin ensimmäisen oman biisini sanat tässä taannoin ja toivoisin joskus pystyväni laulamaan sen. Youtube-kanava minulta löytyy, mutta siellä on vain yksi huonosti laulettu cover, koska olen ollut hieman laiska äänittämään covereitani. Minut löytää youtubesta nimimerkillä PSLmusics.
Musiikkimakuni on erittäin laaja, kuuntelen melkein mitä vain mikä korvaan kuulostaa hyvältä. Tässä pari tämänhetkistä suosikkibiisiäni:






































Tästä taisi tulla melkosen pitkä postaus, mut tää korvaa vähän sitä mun bloginkirjoituslaiskuuttani.


Pian tässä menen tallille estetunnille treenaamaan harkkakisoja varten joihin osallistun Veikolla 90 cm luokkaan.



CIAO

torstai 18. elokuuta 2011

#4 Had a break

On taas vähän unohtunu kirjottamine... :D No tää oli vaan tällanen välipostaus ja kirjottelen lisää todennäköisesti illalla, ku olen täl hetkellä koulussa ja illalla vuorossa ois TPS-Färjestad

torstai 28. heinäkuuta 2011

#3 - Fighting boredom

Heippa taas. Kerron tässä postauksessa SuFo:sta Millan ja Idan kanssa, Tiistain ratsastustunnista sekä tän päiväsesta meikki-innostuksesta.

Sunnuntaina siis oltiin Sufoilemassa (SuFo=SunnuntaiForte) Millan ja Idan kanssa. Oli kyllä hauskaa, lukuun ottamatta pientä burnouttia. Pilkun tullessa lähdettiin ja kiivettiin eka kävelykadulla olevan Onnenhevosen selkään istuskelemaan. Milla ei saanut mua puntattua kun naurettiin niin paljon, joten jostain ilmesty joku ihme jätkä nostamaan mut sinne. Vedettiin parit chantit ja homosteltiin Furkkaa jonkun penkillä istuvan jätkän kanssa. Poseerattiinpa me Millan kanssa Bilarinkin kanssa ;) Siitä jatkettiin Millan kanssa meille, pistettiin patja olkkariin ja kauhuleffa pyörimään. En kyllä nähnyt puoliakaan leffasta, kun chattailtiin facebookissa samaan aikaan. Nukahdettiin siinä puol kuuden aikaan :D Maanantai meni chillatessa sekä ajelulla.

Tiistaina olin ratsastamassa. Marjo piti taas tunnit. Tunti meinattiin eka perua, kun motocross-ajelut olivat vielä käynnissä kentäl vieressä, mutta parin puhelinsoiton jälkeen he lopettivat. Vuorossa oli koulu/puomitunti ja menin Rasmulla. Alkuverkassa kevenneltiin eri tahtiin, aluksi normaalisti, sitten satulassa kaksi askelta ja ylös yksi. Sitten toisinpäin. Eri kevennystapoja vedettiin siina ja reidet huusi! Sitten tultiin ravissa ravipuomit pariin otteeseen jonka jälkeen siirrettiin ravipuomien jälkeen pari askelta käyntiin, toiset ravipuomit, suoralla laukannosto, jonka jälkeen oikealle, pitkä sivu kevyessä laukassa, laukkavoltti päädyssä ja tehtävä uusiksi. Rasmu oli koko alkutunnin erittäin vahva, Kuin kivilohkaretta ratsastaisi. Ei mitään tuntumaa suuhun eikä ottanut pidätteitä vastaan. Välikäynneissä jumpattiin hevosten selässä, venyteltiin käsiä, reisiä, nilkkoja yms. Sitten työskenneltiin parin askeleen ravi-käynti pätkissä, jolloin otin jalustimet pois ja koitin istua siinä ravissa samalla. Siirtymisten aikana sain Rasmun suun toimimaan ja alkoin ottaa pidätteet vastaan ja paranemaan. Lopuksi tultiin vielä Laukassa kaksi laukkapuomia, tarkoituksena saada hyvä paikka puomeille ja parantaa omaa silmää lähstymisessä. Me onnistuttiin Rasmun kanssa joka kerta. Loppuravit mentiin täysin pitkillä ohjilla tarkoituksena olla tukeutumatta ohjaan kevennettäessä, ja mentiin pari kierrosta pelkästään kevytistunnassa. Reidet, kädet ja takapuoli olivat tämän tunnin jälkeen toooosi kipeät!

 Tänään vähän siivoilin kotona, olin koneella ja kuuntelin musiikkia. Illalla iski tylsyys ja aloin kokeilemaan eri luomivärien sävyjä ja sekoittelemaan kaikkea, koska olen kyllästynyt ainaiseen mustaan, valkoiseen ja harmaaseen meikkiin. Ehdin kokeilla muutamia kivoja juttuja ja ehdottomasti suosikkini on ensimmäinen kuva.

Eli ekassa kuvassa yhdistin kultaa sekä sinivihreää, ihan niinkuin suomujen väristä luomiväriä. Ahh!
Toisessa pyrin mahdollisimman luonnolliseen lookkiin käyttämällä vaaleita beesin sävyjä.
Kolmas ei oikee sopinu mun silmiin mut yhdistin vaaleanpunaista, vaaleaa laventelia ja syvää violettia.

Viimeisessä on yhdistetty eri ruskean sävyt ja hieman pronssikiillettä, joka ei näy kuvassa

Mikä noista on teidän suosikki? :)

Piitkä postaus tuli, mut koittakaa jaksaa kaikkia kirjoitusvirheitä ja muita!


xoxo Pauski

perjantai 22. heinäkuuta 2011

#2 - Nothing to tell

Elikkäs mulla ei ole paljoa kirjoitettavaa, kun oon tässä koko viikon vaan istuskellut kotona ja nukkunut pitkään. Tiistaina olin ratsastamassa taas, meillä oli taas sijainen. Sijainen opettaa hyvin ja perusteellisesti, mutta meillä ei estetunneilla hypätä oikeastaan yhtään mitään ja aika menee melkein kokonaan verkatessa. Nytkin mentiin verkan jälkeen ympyrällä ensin laukkapuomia, jonka jälkeen mentiin ristikkoa. Lopuksi hypättiin pariin otteeseen pieni okseri. Vilma oli ihan okei tunnilla, olisi tosin paremminkin voinut mennä. Tässä pari kuvaa tunnilta ©Ida












Keskiviikkona oli illemmalla hieman ajelemassa Millan ja Paunan kanssa. Käytiin myös syömässä Orikedon Tavernassa. Tänään heräsin vasta seitsemältä, koska menin nukkumaan vasta kymmeneltä aamulla...Unirytmi vähän hakusessa. Huomenna vois puuhailla jotain kivaa, kun ei ole estetuntiakaan.

-Pauski-

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Postaus #1

Nyt minä otan itseäni niskasta kiinni ja ryhdistäydyn! Tässä on uudistettu blogi. Tämä on toki vain väliaikainen, koska minulla on ihan omat kotisivut tekeillä, mutta joudun odottamaan erästä ohjemapäivitystä syksyyn, joten sitä odotellessa! Kello on 6.18 aamulla ja pikkuhiljaa voisin mennä nukkumaan, jotta jaksan herätä ajoissa ratsastamaan! :)


Saa antaa huutia, jos unohdan päivittää! ;)


-Pauski-